Klik op de foto voor meer foto´s


Tuinaanleg Breda

En of we tevreden zijn met het eindresultaat!

Deze klant in Breda wilde graag een hele moderne en strakke tuin. Dus zijn we met veel plezier aan de slag gegaan.
De veranderingen die wij hebben doorgevoerd leest u hieronder alle foto´s van het project vindt u op onze fotopagina.

We zijn begonnen met het verwijderen van de tegels en in plaats daarvan liggen er nu 2 hardhouten vlonders met daartussen kunstgras.

De oude betonschutting is deels afgebroken en vervangen door 130 kastanje houten palen die speels in hoogte verschillen. Voor de rest van de schutting is een hardhouten frame geplaatst waartegen wit geschilderde steiger planken zijn gemonteerd.

Bovenop die schutting is een zinken rand geplaatst voor het behoud van de schutting.

De overkapping hebben we opgedeeld in een bar en een kleine bergruimte. De wanden zijn ook voorzien van verticale wit geschilderde steigerplanken. De bar is gemaakt van een wit steigerhout onderstel en de bovenbladen hebben we een vernislaaf gegeven.

In de wand naar de bergruimte is een nis gemaakt voor de koelkast en de geluidsinstallatie. Er zijn plafondspots geplaatst die ook met de afstandsbediening geschakeld kunnen worden.

De tuin is verder voorzien van een bewateringsleiding om via dunne slangen eventuele plantenbakken van water te voorzien middels een timer.

Verder zijn aan de schutting 3 wandlampen geplaatst en verdeeld over de tuin 4 grondspots welke via een afstandsbediening zijn te regelen.

De muren rondom die grotendeels antraciet waren hebben we wit geschilderd.

Verder zijn er voorzieningen getroffen om eventueel een schaduwdoek op te kunnen hangen.